بزرگترین سایت تفریحی ایران/گروه سرگرمی دوستان
WWW.2STAN.IR,, خوش آمدید,, ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع کنید
img img img
درباره سایت
مشاهده مطالب سایت

درباره سایت

درباره ما

سایت تفریح و سرگرمی دوستان از سال 1387 با هدف تفریح سالم هموطنان و فارسی زبانان در فضای مجازی ایجاد گردید و تا کنون به فعالیت در این زمینه پرداخته است . امیدواریم شما بازدیدکنندگان عزیز اوقات خوشی را در سایت سرگرمی دوستان سپری کنید /.
در صورتی که تمایل به همکاری با سایت دوستان را دارید از طریق تماس با ما بالای سایت با ما در ارتباط باشید .

دامنه های ورودی:
www.2stan.ir
www.1500t.ir
img img img
سخن روز
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست.
‐ حضرت علی علیه‌السلام
خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان.
‐ دکتر علی شریعتی
آدمی ساخته‌ی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز می‌اندیشیده است.
‐ مترلینگ

امکانات سایت

مطالب سایت

img img img
دوشنبه 14 آذر 1384 ساعت 09:12 ق.ظ
تركیب كردن لایه ها Merge :

برای تركیب كردن دو یا چند لایه با هم از روش زیر استفاده میكنیم :
از منوی Layer گزینه های مربوط به تركیب لایه ها را انتخاب می كنیم كه عبارتند از :
Merge Down : با انتخاب این گزینه لایة فعال با لایة زیری تركیب میشود .
Merge Visible : با انتخاب این گزینه تمامی لایه هایی كه آیكون چشم آنها فعال باشد را با هم تركیب می كند . در صورتیكه نخواهیم دو یا چند لایه در تركیب باشند ابتدا چشم مربوط به آنها را غیرفعال میكنیم ، سپس از این گزینه استفاده میكنیم ، بدین ترتیب فقط لایه های قابل رویت را با هم تركیب میكند .
Flatten Image : با انتخاب این گزینه تمامی لایه ها را با هم تركیب میكنیم . در این حالت همة لایه با هم تركیب شده و در پنجرة لایه ها ، فقط Background داریم .

Merge Linked : در صورتی این گزینه فعال است كه پیوند(Link) كنار آیكون چشم لایه ای قرار داشته باشد، ابتدا لایه هایی را كه میخواهیم با هم تركیب شوند را توسط Link مشخص می كنیم سپس این گزینه را انتخاب می كنیم.

ذخیره سازی فایل :

مطلب بسیار مهم در فتوشاپ این است كه باید در اكثر مواقع كار خود را ذخیره كنید . معمولاً بهتر است كه گهگاه این كار را انجام دهید . معمولاً در رایانه ها ، بروز خطا و وقفه های غیرمنتظره در حین كار ، امری معمول به شمار می آید .
ذخیره سازی فقط چند ثانیه طول میكشد و در صورت خاموش شدن رایانه ، تفاوت زیادی بین انجام دوبارة همة كارها و صرفاً بازگشایی آن وجود دارد .برای ذخیره سازی فایل گزینة Save را از منوی فایل انتخاب میكنیم در این حالت كادری ظاهر میشود كه در آن آدرس و نام فایل و همچنین فرمت فایل را مشخص میكنیم . فشار همزمان دو کلید (Ctrl+s) انجام عملیات ذخیره سازی بصورت میان بر است .

چنانچه بخواهیم فایل را با پسوند و نام جدید و حتی در آدرس جدیدی ذخیره كنیم از گزینة Save As استفاده می كنیم .
علاوه بر فرمان Save و Save As كه با آنها آشنا هستید ، فتوشاپ دارای فرمانهای ذخیره سازی دیگری (نظیر Save a copy ) نیز میباشد . این گزینه در جعبه محاوره ای Save وجود دارد . با استفاده از گزینة Save a copy همانند فرمان Save As ، میتوانید پروندة خود را با یك نام و در محلی جدید ذخیره كنید.
اگر از save a copy استفاده كنید، (در حالی كه كار شما روی پرونده اصلی انجام می شود نه روی رونوشت) رونوشتی از پرونده در شرایط كنونی ذخیره خواهد شد. استفاده از این گزینه برای ایجاد یك رونوشت پشتیبان قبل از یك تغییر اساسی مفید خواهد بود.
آخرین گزینة save، گزینة save for web است. با كلیك كردن روی این فرمان، جعبه محاوره ای مربوط به آن ظاهر می شود. این كادر شامل تنظیماتی است كه برای بهینه كردن تصویر به منظور استفاده در وب ضروری می باشند، که امكان مشاهده و انتخاب مقدار تراكم JPEG اعمال شده را به شما می دهند. بنابراین شما می توانید به كوچكترین پروندة تصویری با كیفیت بالا دست یابید.

نظرات
دوشنبه 16 مرداد 1396 11:45 ق.ظ
Hey! This post couldn't be written any better! Reading
through this post reminds me of my previous room mate!
He always kept talking about this. I will forward this post to him.
Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
ارسال نظر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
img